Ғылым және білім Наука и образование Science and education 2-бөлім - (:unkn) unknown (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университетінің ғылыми-практикалық журналы, 2024)
«Ғылым және білім» Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университетінің ғылыми-практикалық жорналы 2005 жылдан бастап шығады Қазақстан Республикасының Мәдениет, ақпарат және спорт министрлігі Ақпарат және мұрағат комитеті Бұқаралық ақпарат құралын есепке қою туралы 15.06.2005 ж. № 6132-Ж. куәлігі берілген «Наука и образование» Научно-практический журнал Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана Издается с 2005 года Зарегистрирован в Комитете информации и архивов Министерства культуры информации и спорта РК Свидетельство о постановке на учет средства массовой информации № 6132-Ж. от 15.06.2005 г
Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2024. - № 1-2 (74). Ч. ІІ. - 326 с. - ISSN 2305-9397
Keywords: научный журнал; ЗКАТУ; ҚР; бқату; наука; ғылым; РК; зко