Жайылымдарды суландырудың қазіргі жағдайы - Ожанов, Г. С.; Умбеткалиев, Н. М.; Шадьяров, Т. М.; Денизбаев, С. Е. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education № 1-2 (66), 2022)
Мақалада Батыс Қазақстан облысының құрғақ далалы және шөлейтті аймақтарындағы жайылымдық жерлерді суландыру мәселелерінің мал шаруашылығының өсуі мен дамуына әсері қарастырылған.
Keywords: ғылыми журнал; мерзімдік басылым; отандық басылым; журнал коксон; су көздері; жайылым; суландыру; жер асты сулары; бқо