Сиырдың іріңді желінсауында "пеносепт" препаратын кешенді түрде қолдану - Бисенгалиев, Р. М.; Душаева, Л. Ж.; Дарменова., А. Г. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2009. - № 3. - С. 76-79., 2009)
"Пеносепт" препаратысиырдың іріңді желінсауында қолдану
Keywords: қр; іріңді желінсауы; пеносепт препараты; мал дәрігерлігі