Жаңғырту және инновациялық экономикаға өту мәселелері - Бердіқұл, И. Д.; Ахметжанова, Б. К. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Мақалада Ресейдің экономикасының озыңқы және алдын алушы -модернизациясының диалектикасы еуразияшылық шоғырланудың қазіргі кезеңінің өзгешелігінің контекстінде қарастырылады. Оның мәселелері, қайшылықтар, шынайы табыстар және бажшы жалғаулықтың трансформациясы болашақтары еуразияшылық экономикалық жалғаулыққа көрсетілген.
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
65 Б 48 Бердіқұл, И. Д. Жаңғырту және инновациялық экономикаға өту мәселелері / И. Д. Бердіқұл, Б. К. Ахметжанова , ғылыми жетекші. - Текст : непосредственный // Ғылымға жол-2023: білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конф. мат. жинағы (12 сәуір 2023 ж.). = Путь в науку-2023: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. обучающихся (12 апреля 2023 г.). = THE PATH TO SCIENCE – 2023: collected papers of the International Scientific-Practical Conference of students (12th of April, 2023). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2023. - Т. ІІ. - Б. 507-510 (Орал)
Keywords: отандық басылым; БҚАТУ; конференции; инновация; ақпарат; интеграция; ғылыми-техникалық прогресс; жаһандану; экономика