Шнекті - қалақты араластырғыштың параметрлерін дәлелдеу - Бралиев, М. К.; Ақмамбетов, Д. Д. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Ұсынылған мақалада құрғақ шашыраңқы азық қоспасын дайындайтын шнекті қалақты араластырғыштың араластырғыш - тасымалдаушы қалақтарының учаскілерінің және де асыра лақтыру қалақтары учаскісінің конструктивті параметрлерін анықтау теңдеулері ұсынылған.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; отандық басылым; конференции; республикалық конференция; құрғақ азық қоспасы; араластырғыш; тасымалдаушы қалақтар; мотор; редуктор