МӘҢГІЛІК ЕЛ» Ұлттық идеясының жастарға ұлттық тәрбие берудегі маңызы - Муталова, Д. С. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2018)
Мақалада «Мәңгілік ел» ұлттық идеясының мәні және оның жастарға тәрбие берудегі маңызы қарастырылады.
Keywords: отандық басылым; конференции; республикалық конференция; ұлттық тәрбие; мәңгілік ел; патриотизм; рухани жаңғыру