«Құрылысы, құрылыс жұмыстары және азаматтық құрылыс» білім беру бағдарламасы бойынша оқу үдерісінде білім алушылардың soft skills дағдыларын зерттеу - Құбашев, Н. Т.; Жұмабай, А. Т.; Молдагалиева, М. С. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Жұмсақ дағдылар – оқу орнында және еңбекте табысқа жету үшін жеке қасиеттер. Жұмсақ дағдылар өз қажеттілігіне тікелей қатысты қиын дағдылардан ерекшеленеді. Олар жиі сандық сипатқа ие және үйрену оңайырақ.
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
Құбашев, Н. Т. «Құрылысы, құрылыс жұмыстары және азаматтық құрылыс» білім беру бағдарламасы бойынша оқу үдерісінде білім алушылардың soft skills дағдыларын зерттеу / Н. Т. Құбашев, А. Т. Жұмабай, М. С. Молдагалиева, ғылыми жетекші. - Текст : непосредственный // Ғылымға жол-2023: білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конф. мат. жинағы (12 сәуір 2023 ж.). = Путь в науку-2023: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. обучающихся (12 апреля 2023 г.). = THE PATH TO SCIENCE – 2023: collected papers of the International Scientific-Practical Conference of students (12th of April, 2023). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2023. - Т. ІІ. - Б. 405-411 (Орал)
Keywords: отандық басылым; БҚАТУ; конференции; жоғары білім; жұмсақ дағдылар; жалпы түсінік; маңызды белгілер; эмоционалды; көшбасшылық