Қалдырған ізі мәңгілік.. - Бозымов, Қ. Қ. (Oral oniri, 2023)
Казақстанньң тарихи жолындағы ұлы кештің алдыңғы лебіде қалады. Осындай ер тұлғалардьң 6ipi - Борис Петрович Шах туралы естелік.
74.58 Б 76 Бозымов, Қ. Қ. Қалдырған ізі мәңгілік... / Қ. Қ. Бозымов. - Текст : непосредственный // Oral oniri. - 2023. - 12 қазан. - Б. 12
Keywords: БҚО; БҚАТУ; жоғары білім; Білім ордасына 60 жыл; БҚАТУ 60 жыл; ұстаздар; түлектер; ардагерлер