Жем-шөп дақылдарының тиімді агроценоздарын қалыптастыру жолдары - Мағзомова, Г. С.; Беккалиев, А. К.; Мухамбеткалиева, Г. Т.; Насиев, Б. Н. (Ғылым және білім Наука и образование. - 2011. - № 4 (25). - Б. 12-15., 2011)
Батыс Қазақстан облысында қоғамдық малды құнарлы да сапалы азықпен қамтуда жем-шөп дақылдарының агроценоздарын қалыптастырудың маңызы зор. Жоғары өнімді агроценоздар мал басын қажетті құнарлы да энергетикалық тиімді азықпен қамтамасыз етеді.
Keywords: бқо; бқату; ҚР; ғылым; малды азықтандыру; құнарлы азық; жем-шөп дақылдары; вак журнал