Қабатты көпстадиялы гидравликалық жару – өткізгіштігі төмен коллекторларды интенсификациялаудың әдісі - Хамзина, Б.Е.; Джусупкалиева, Р. И.; Асқарұлы, Ж.; Утегенова, А. А. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Қабатты гидравликалық жару қазіргі кезде мұнай өндіру коэффицентін бірнеше есеге арттыратын, ұңғыны игерудің соңғы сатысында тиімді пайдалануға мүмкіндік беретін әдістердің бірі. Көптеген компаниялар бұл технологияны белсенді түрде қолданады.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; отандық басылым; конференции; республикалық конференция; мұнай; қабатты сұйықпен жару; муфталар