Экологиялық жобалар және оларды құрастыру = Экологические проекты и их оформление - Булекова, А. А. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2025)
Оқу құралы «Экологиялық жобалар және оларды құрастыру» пәні бойынша 6В05200, 7М05200/7М05210 «Өнеркәсіптік экология» білім беру бағдарламасының білім алушыларға арналған; экологиялық жобаны жоспарлау, ұйымдастыру, дайындау және ұсыну бойынша әдістемелік ұсыныстарды, маманды, бакалаврды және магистрді кәсіби даярлау кезінде экологиялық құжаттаманы дайындауға қойылатын талаптарды қамтиды.
Булекова, А. А. Экологиялық жобалар және оларды құрастыру : оқу құралы = Экологические проекты и их оформление : учебное пособие / А. А. Булекова. - Орал : Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2025. - эл. опт. диск (DVD-R/W). - Систем. требования: DVD+R 9.4 GB/ 8Х/240 MIN. - ISBN 978-601-319-578-0
Keywords: проведение научного исследования; набор экологических проектов; isbn 978-601-319-578-0; поступление 2025; бакалавриат; магистратура; зерттеу қызметі; ғылыми зерттеулерді жүргізу; экология; экологические проекты; қоршаған ортаны қорғау; экологиялық жобалар; научно-исследовательская деятельность