СУДЫ БЕТІНЕН СОРЫП АЛАТЫН ҚҰРЫЛҒЫНЫҢ ЭКСПЕРИМЕНТАЛДЫҚ ҚОНДЫРҒЫСЫНЫҢ СИПАТТАМАСЫ - Кубашева, Ж.К.; Бегалиева, А. Г. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2015)
Мақалада жайылымдағы мал шаруашылығын суды бетінен сорып алатын құрылғыны қолданып сумен қамтамасыз ету мәселелері қарастырылған.
Keywords: жайылым; мал шаруашылығы; шахталық құдықтар; уақытша қазылған құдықтар; суды бетінен сорып алатын құрылғы