ҒИМАРАТТЫҢ СЫРТҚЫ ҚАБЫРҒАСЫ АРҚЫЛЫ ҚУАТ ҮНЕМДЕУ ЖОЛДАРЫ - Кажигалиева, Г.Ф.; Мамаев, Ғ. Т.; Бакушев, А.А. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2015)
Еліміздің қазіргі қарқынды экономикалық дамуы, күнделікті тұрмыста энергия тұтынудың жаппай өсуі, сонымен қатар, тұтынушылар тарапынан ысырапшылдықтың орын алуы – соңғы кезде энергияны үнемдеу мәселесін мемлекеттік деңгейге қоюға алып келді. Қазіргі таңда тұрғын ғимараттарды жобалауда энергия үнемдеу маңызды жұмыс болып отыр.
Keywords: жылу сақтау; жылу оқшаулағыш материалдар; қорғаушы құрылымдар; қорғаушы құрылымдар