IT мамандардың қызмет көрсетуге арналған мобильді қосымшасын әзірлеу - Абутолыбов, А.; Касымова, А. Х. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Мақалада мобильді қосымшалардың пайдалану,оларды құру процессері және олардың құрылымы бойынша жіктелуі қарастырылған.
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
32 А 17 Абутолыбов, А. IT мамандардың қызмет көрсетуге арналған мобильді қосымшасын әзірлеу / А. Абутолыбов, А. Х. Касымова, ғылыми жетекші. - Текст : непосредственный // Ғылымға жол-2023: білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конф. мат. жинағы (12 сәуір 2023 ж.). = Путь в науку-2023: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. обучающихся (12 апреля 2023 г.). = THE PATH TO SCIENCE – 2023: collected papers of the International Scientific-Practical Conference of students (12th of April, 2023). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2023. - Т. ІІ. - Б. 356-365 (Орал)
Keywords: отандық басылым; БҚАТУ; конференции; радиоэлектроника; ақпараттық технология; мобильді құрылғылар; интерфейс; платформа; дизайн