Мұнай және газ кен орындарын игеру процесі кезінде гидродинамикалық және термобаралық зерттеудің ерекшеліктері - Бурханов, Б. Ж.; Кыдрашов, А. Б. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2016. - № 3(44). - Б. 72-73, 2016)
Осы мақалада негізінен мұнай және газ кен орындарын игеру процестерін реттеу мен қадағалауда гидродинамикалық және термобаралық зерттеудің ерешеліктері және өзектілігі турасында айтылады.
Keywords: қр; БҚАТУ; отандық басылым; мерзімдік басылым; ғылыми журнал; мұнай; тоғыту ұнғымасы; қойнауқат; жанама әдіс