Табиғи сүт сарысуын қосу арқылы нан өнімдерінің сапасын жақсарту және технологиясын жеделдету - Айтмуханова, З. М.; Гумарова, А. К. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2020. - № 1-2 (58)., 2010)
Табиғи сүт сарысуы нан өнімдерінің, биологиялық және дәмдік сапасын жақсартатын толық құнды компоненттермен байытады. Сонымен қатар сарысуды қосу қамыр ашу процесін жақсартады, кеуіп кету процесін баяулатады және нанның шығымын 3 % дейін арттырады.
Keywords: сүт сарысуы; нан өнімі; нан сапасы; табиғи сүт