КОНСТИТУЦИЯ ЖӘНЕ НАҚТЫ ӨМІР - Рыскалиев, Т.Х. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2015)
Мақалада Қазақстанның, қазақстандықтардың соңғы жиырма жылдағы қол жеткен толағай табыстары, қазақ халқының хандық дәуірдегі ел басқару, адамдардың қарым-қатынасын реттеу, дала демократиясы ұсынған азаматтық, отбасылық, қаржылық, қылмыстық ережелері туралы сөз болады. Конституцияның қоғам өміріндегі және адам өміріндегі рөлі жан-жақты сипатталады
Keywords: Конституция; Ата заң; Қазақстан; Президент; мемлекет; құқық; демократия