Өзен кен орнында тұз шөгінділерінің пайда болу шарттары және күресу технологиясы - Оңаев, М. К.; Анесов, Н. С. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Мақалада Өзен кен орны жағдайында бейорганикалық тұздар шоғындыларына қарсы пайдаланатын шаралар тəжірибелерін зерттей отырып, ұңғымаға жерасты дозаторлары арқылы айдайтын қажетті ингибиторларды тұрақты түрде жеткізу технологиясы ұсынылады.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; отандық басылым; конференции; республикалық конференция; мұнай; ингибитор; тұз шөгінділері