Орал қаласы бойынша жол қозғалысы ережелерінің сақталуын цифрландырылған технологиялар арқылы қадағалау - Меңдешев, Д. Д.; Кубашева, Ж. К. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Мақалада жол қозғалысы қауіпсіздігі проблемасын шешу үшін кешенді іс-шаралар жүргізу жолдары цифрлық технологияны қолдану арқылы қарастырылған. Цифрландыру жұмыс орындарын құрудың жаңа толқынын бастауға, Қазақстан экономикасына жаңа технологиялардың бейімделуі мен оларды әзірлеудің қозғаушы күшіне айналды.
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
39 М 41 Меңдешев, Д. Д. Орал қаласы бойынша жол қозғалысы ережелерінің сақталуын цифрландырылған технологиялар арқылы қадағалау / Д. Д. Меңдешев, Ж. К. Кубашева, ғылыми жетекші. - Текст : непосредственный // Ғылымға жол-2023: білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конф. мат. жинағы (12 сәуір 2023 ж.). = Путь в науку-2023: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. обучающихся (12 апреля 2023 г.). = THE PATH TO SCIENCE – 2023: collected papers of the International Scientific-Practical Conference of students (12th of April, 2023). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2023. - Т. ІІ. - Б. 254-259 (Орал)
Keywords: отандық басылым; БҚАТУ; конференции; көлік; автомобиль; цифрландыру; бейнебақылау; бағдаршам; жол қозғалысы ережелері; орал қаласы