ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ т.1 - (:unkn) unknown (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Конференция материалдары жинағында университеттің жас ғалымдарының ғылыми мақалалары жинақталған. Ғылыми мақалалар экономика мен агроӛнеркәсіптік кешен, биотехнология, ветеринария, мал шаруашылығы, экология, мҧнай-газ техникасы және қҧрылыс материалдарының ӛндірісі, ӛндірістегі энергияны ҥнемдейтін технологиялар мен мәселелердің кең спектрін, білім беру жҥйесіндегі тәсілдерің кӛрсетеді. Жинақ оқу және ғылыми мекемелердің, ӛндірістік мамандардың, докторанттардың, магистранттардың және студенттердің кең ауқымына арналған.
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
COLLECTED PAPERS Of the International Scientific-Practical Conference of students "THE PATH TO SCIENCE – 2023"
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» атты білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференция = «THE PATH TO SCIENCE – 2023» International scientific and practical conference of students = «ПУТЬ В НАУКУ – 2023» международная научно-практическая конференция обучающихся.-Орал: Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2023, І том- 344 б.
Keywords: отандық басылым; конференции; мерзімдік басылым; ғылыми мақалалар; биотехнология; ветеринария; мал шаруашылығы; экология; мұнай-газ техникасы; құрылыс; магистранттар; докторанттар; студенттер