Қазақстан Республикасы өңіріндегі аусыл ауруы бойынша 1955-2016 жылдар аралығындағы індеттік жағдай - Карабасова, А. С.; Садуакасова, М. А. (Ғылым және білім №1, 2019)
Мақалада аусыл ауруын туындататын – аусыл вирусы жайлы жалпы мәліметтер келтірілген, сонымен қатар 1955-2016 жылдар аралығындағы елімізде бұл індеттің таралу көрсеткіші және бүгінгі таңда қандай індетке қарсы іс-шаралар жүргізілетіні көрсетілген.
Keywords: отандық басылым; ғылыми журнал; қр; аусыл; мал дәрігерлігі; эпизоотология; құрылымсыз ақуыздар