Физика бойынша виртуалды зертханалық жұмыстарды дайындау тәжірибесі - Кушеккалиев, А. Н.; Бибисарова, Д. К. (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2017)
Қазіргі таңда физика бойынша қолжетімді виртуалды зертханалардың сапасына баға берілді. Қол жеткізу режимі, атқару ортасы, интерактивтілік деңгейі және жұмысты орындау нәтижелерін оқытушылық қадағалаудың болуы секілді нышандар бойынша қаралған зертханалық жұмыстар классификациясын қамтитын жиынтық кесте келтірілген.
Ғылым және білім № 4 (49) 2017 жыл
Keywords: виртуалды лабораториялық зертхана; виртуалды кешен