Арпа егістігіне органикалық және минералдық тыңайтқышты қолданудың тиімділігі - Оразгалиева, Б. А. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2009. - № 1. - С. 34-36, 2009)
Мақалада Батыс Қазақстанның құрғақ далалы аймағы жағдайында қара-қоңыр топырақты арпа егістігін биологизациялау мәселелері және органикалық, минералды тыңайтқыштардың топырақ құрамына және дақыл сапасы мен өнімділігіне әсері қарастырылады.
Keywords: дәнді дақылдар; минералдық тыңайтқыштар; арпа