СЕРЕБРЯКОВО КЕНТІНІҢ КРУГЛООЗЕРНОЕ АУЫЛЫНЫҢ "СВЕТЛАНА"ШАРУА ҚОЖАЛЫҒЫНДАҒЫ А.П.АЛИКАЕВА ӘДІСІМЕН ЗЕРТТЕУДІҢ НӘТИЖЕЛЕРІ - Бекенова, С.Ж.; Гусманов, М.Г. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2015)
Мақалада ірі қара малының туберкулез ауруын анықтағанда микобактерияларды "А.П.Аликаева" әдісімен зерттеулердің нәтижелері баяндалады.
Keywords: туберкулез; Левенштейн-Иенсена ортасы; Циль-Нильсен; микобактерия