ҚАЗАҚТЫҢ АҚБАС ТҰҚЫМЫ ТӨЛДЕРІНІҢ ӨСІП-ДАМУ КӨРСЕТКІШТЕРІ - Ахметалиева, А. Б.; Дуимбаев, Д. А.; Жайназаров, Н. Ж. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2016. - № 4(45). - Б. 19-22, 2016)
Бұл мақалада Қызылорда облысы «Берекет» шаруа қожалығының 2016 жылғы бонитировка нәтижесі бойынша қазақтың ақбас тұқымы малы төлдерінің дене өлшемдері мен тірілей салмақ өсімі динамикасының деректері келтірілген.
Keywords: қазақтың ақбас сиыры; тірілей сатмақ