"Қожасай" кен орнындағы мұнай өнімдерін өндірудің қазіргі жағдайлары туралы - Бурханов, Б. Ж.; Капанов, А. С.; Жамбыл, Ғ. Б. (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2017)
Аталған мақала «Қожасай» кен орнына қатысты мұнай өнімдерін өндірудің қазіргі жағдайын жан-жақты талдау негізіндегі мəселелерді қамтиды
Ғылым және білім № 3 (48) 2017 жыл
Keywords: кен орны; мұнай; конденсат; мұнай өнімдерін өндіру; ұңғыма; температура