Азаттық аңсаған алаш арыстары - Муталова, Ж. С. (Заңғар, 2017)
Алаш партиясының және Алашорда үкіметінің құрылғанына 100 жыл толуына орай Қазақстан тарихы және әлеуметтік-гуманитарлық пәндер кафедрасының ұйымдастыруымен "Азаттықты аңсаған алаш арыстары" атты тарихи-танымдық шара өтті
Keywords: бқату; жоғары білім; қазақстан тарихы; қазақ зиялылары; алаш азаматтары; алаш арыстары; алаш қозғалысына 100 жыл