Дақылдарды ауыл шаруашылығын әртараптандыруда пайдалану - Насиев, Б.Н.; Тулегенова, Д.К. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2015)
Монографияда ауыл шаруашылығын әртараптандыру мақсатында қолдану үшін дақылдарының биологиялық ерекшеліктері мен оларды өсіру технологиясы Батыс Қазақстан облысының табиғи-климаттық жағдайына сәйкес мазмұндалған. Сонымен қатар монографияда дақылдарды өсірудің жаңа ресурс және ылғал үнемдеуші технологиялары терең баяндалады. Басылым 5В080100, 6М080100 «Агрономия», 5В080800, 6М080800 «Топырақтану және агрохимия», 5В021100 «Өсімдік қорғау және карантин» мамандықтары бойынша даярланатын докторанттарға, магистранттарға, студенттерге арналып оқу бағдарламаларына сәйкес әзірленген, сонымен қатар, ауыл шаруашылығы салаларының мамандары, фермерлер, шаруа қожалықтары мен агроқұрылым басшыларына күнделікті тәжірибелерінде анықтамалық құрал ретінде пайдалануларына ұсынылады.
Keywords: ҚР; Қазақстан; БҚАТУ; ОӘК; монография; дақылдар; докторантура; магистратура; агрономия