Адалдықтан айнымаған ұстаздар - Бозымов, Қ. Қ. (Oral oniri, 2023)
Қайыр Құрақұлының ұстаздық ұлағаты мен мол мұралары, атқарған ерен еңбегі, айналасына шашқан шуағы ешқашан ұмытылмақ емес.
74.58 Б 76 Бозымов, Қ. Қ. Адалдықтан айнымаған ұстаздар / Қ. Қ. Бозымов. - Текст : непосредственный // Oral oniri. - 2023. - 16 қараша. - Б. 16-17
Keywords: БҚО; БҚАТУ; Жоғары білім; ғылым; ҰСТАЗДАР; Бектұрғанов Қ. Қ.; математика; БҚАТУ 60 ЖЫЛ; репозиторий