Ұлттық құндылықтар – рухани жаңғыруымыздың кепілі - Сбитникова, Л. А.; Каржауова, Г. Г. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Мақалада халықтың өзінің бойында атадан балаға ұласып келе жатқан, күні бүгінге дейін маңызын жоймаған, күнделікті тыныс-тіршілікте қоғамның дамуында айқын көрініс беріп келе жатқан, тек сол ұлттың өзіне ғана тән ұлттық құндылықтары болатыны баяндалады.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр -- -- -- --; отандық басылым; конференции; республикалық конференция; тілдік норма; ұлттық құндылықтар; рухани жаңғыру; ұлттық код