Батыс Қазақстан облысының әлеуметтік-экономикалық тұрақтылық жағдайы - Габдуалиева, Р. С.; Ханатов, Т. С. (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2017)
Мақалада Батыс Қазақстан облысының әлеуметтік-экономикалық жағдайы, дамыған салалары және әр ауданның жекелеген өндірістік түрлері қарастырылған. Қазақстан Республикасының жүргізіліп отырған стратегиялық жобаларының Батыс Қазақстан облысы бойынша көрсеткіштері, даму деңгейі, тұрақтылығы.
Наука и образования
Keywords: әлеуметтік-экономикалық жағдайы; жалпы өңірлік өнім; әлеуметтік-экономикалық даму; әлеуметтік-экономикалық тұрақтылық