БРОНХОПНЕВМОНИЯМЕН АУЫРҒАН БҰЗАУЛАРДЫ ЕМДЕУ КЕЗІНДЕ ҚАНДАҒЫ МОРФО-БИОХИМИЯЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕР ӨЗГЕРІСІ - Жубантаев, И.Н.; Жаманова, А.И. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2015)
Мақалада бұзаулар бронхопневмониясын емдеу кезіндегі каннын морфо-биохимиялық көрсеткіштері берілген
Keywords: бронхопневмония; бұзаулар; канның морфо-биохимиялық көрсеткіштері