Қазақстанның ДСҰ-ға кіру ерекшеліктері - Мырзахметова, Д. Б.; Ахметжанова, Б. К. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Белгілі мақалада Қазақстанның Дүниежҥзілік Сауда Ұйымына кіруі мәселелері зерттелген. Қазақстанның экономикалық – әлеуметтік жағдайы және әртүрлі факторлар негізінде Қазақстанның ӘСҰ кіру жағдайы талданған.
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
65.428 М 94 Мырзахметова, Д. Б. Қазақстанның ДСҰ-ға кіру ерекшеліктері / Д. Б. Мырзахметова, Б. К. Ахметжанова, ғылыми жетекші. - Текст : непосредственный // Ғылымға жол-2023: білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конф. мат. жинағы (12 сәуір 2023 ж.). = Путь в науку-2023: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. обучающихся (12 апреля 2023 г.). = THE PATH TO SCIENCE – 2023: collected papers of the International Scientific-Practical Conference of students (12th of April, 2023). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2023. - Т. ІІ. - Б. 479-482 (Орал)
Keywords: отандық басылым; БҚАТУ; конференции; экономика; халықаралық сауда; халықаралық қатынастар; халықаралық ұйым; экспорт; импорт