Батыс Қазақстан облысы жағдайында топырақты жолақты өңдеу технологиясының арқасында күнбағыс өнімін арттыру - Иванаева, И. А.; Құрманғазиев, Р. С.; Күзембаев, М. О. (Ғылым және білім. - 2017. - № 4 (49), 2017)
Жолақты өңдеу технологиясын қолданып, күнбағысты егу кезінде топырақты оңтайлы өңдеу шарттары мен минералды тыңайтқыштарды енгізу анықталды, сондай-ақ осы технологияға байланысты астық өнімділігін бағалауға баға берілді.
Keywords: қр; күнбағыс; майлы дақылдар; тыңайтқыш; жолақты технология