Батыс Қазақстан облысында қалыптасқан ауыл шаруашылығының қазіргі жағдайы - Казамбаева, А. М.; Рыскалиев, А. К. (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2017)
Мақалада Батыс Қазақстан облысының ауылшаруашылығы өндірісі көрсеткіштері талданған, соның ішінде Батыс Қазақстан облысының ауыл шаруашылығының жалпы өнім, сонымен қатар өсімдік шаруашылығы бойынша өндірілген жалпы өнім динамикасы талданған.
Ғылым және білім № 3 (48) 2017 жыл
Keywords: өндіріс; ауылшаруышылығы; жалпы өнім; өсімдік шаруашылығы; мал шаруашылығы