Ғылым жолындағы 35 жыл - Рысқалиев, Т. (Oral oniri. - 2022, 2022)
Жәңгір хан атындағы БҚАТУ ветеринария ғылымдарының докторы, профессор, университет ректорының бірінші орынбасары Ө. Б. Таубаев - 60 жаста
Keywords: бқо; жоғары білім; бқату; зкату в лицах; Таубаев Ө. Б.; ғылым; ғалымдар