Бір диагностикалық параметрге статистикалық шешімдер қабылдау әдістемесі - Давлетьяров, А. Ш.; Джусупкалиева, Р. И. (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2017)
Мақалада күрделі техникалық жүйенін жағдайын дәйекті сараптау арқылы аңықтау әдістемесі келтірілген. Мұнда екі диагноз арасында біреуін сараптау негізінде танып айыру әдістемесі келтірілген.
Наука и образования
Keywords: диагностика; күрделі техникалық жағдай; Вальд әдісі