Электр жабдықтарын пайдалану мерзімін негіздеу - Садыков, Б. А.; Камалиев, Ф. М. (Ғылым және білім Наука и образование. - 2011. - № 4 (25). - Б. 78-80., 2011)
Мақалада электрлік жабдықтарды алмастыру немесе оны пайдалану мерзімін ұзарту нұсқаларын таңдау қарастырылады. Келесі периодтың алдыңғымен салыстырғандағы шығындары көрсетілген. Электрлік жабдықтарды пайдаланудың нұсқаларын таңдауға әсер ететін бірнеше факторлар ескерілген.
Keywords: зко; БҚАТУ; ҚР; энергетика; электр жабдықтары; ғылым; вак журнал