Батыс Қазақстанда ауыл шаруашылығындағы кәсіпкерлік - Ержанова, Ж. К.; Байзолов, А. Ж. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Мақалада мал шаруашылығы маңызы мен қажеттілігі сипаттала отырып, БҚО мал шаруашылығн ұйымдастыру көрсеткіштері талданып, мемлекеттік кәсіпкерлікті қолдау шаралары берілген.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; отандық басылым; конференции; республикалық конференция; кооперация; субсидия; несиелеу; ауыл шаруашылығы; кәсіпкерлік