Ұлттық мәдениеттегі діннің рөлі - Есенгалиева, В. А.; Есенгалиева, Д. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Мақалада дінмен астасқан ұлттық тарихтың құндылықтары, діннің қай кезеңде де қоғамдық сананың маңызды түрі ретінде тамыры тереңге жайылған жалпы адамзаттық өркениеттің, рухани игіліктердің құрамдас бөлігі екендігі айтылған.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; отандық басылым; конференции; республикалық конференция; дін; мәдениет; рухани жаңғыру