Қазақ киносындағы ұлттық құндылық - Джумабекова, А . А. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2018)
Мақалада қазақ киносындағы ұлттық құндылықтарды сақтап, дамыту жайы, көп ұлтты қазақ елінде тұратын халықтардың отансүйгіштігі, бірлігі, ынтымақтастығы бір-бірімен үндесуі туралы баяндалады.
Ғылыми-практ. конф. материалдары
Keywords: отандық басылым; республикалық конференция; конференции; кино өнер; рухани жаңғыру