Көптілді білім беру стратегиясын жүзеге асыру - Умбеталина, З. Б. (Ғылым және білім. - 2017. - № 2, 2017)
Бүгінгі таңда мемлекеттік тілді, орыс және ағылшын тілдерін бірдей меңгерген құзыретті, жоғары білікті, бәсекеге қабілетті мамандардың жаңа буынын дайындау Қазақстан жоғары білім беру жүйесінің маңызды стратегиялық міндеттерінің бірі болып табылады. Мақалада көптілді білім беруді оқу үдерісіне енгізу тәжірибесі, мәселелері және оны дамытудың келешегі қарастырылған.
Keywords: көптілді білім беру; үш тілде оқыту; отандық басылым; мерзімдік басылым; ғылыми журнал; полиязычие