Бүгінгі жастар қандай болса, елдің болашағы да сондай - Рысқалиев, Т. (Oral oniri, 2022)
Мақалада жас ұрпаққа референдум туралы айтар тілегің білдірген.
Keywords: БҚО; ата заң; БҚАТУ; конституция; референдум; жастар