«ҚАЗІРГІ КӨЗҚАРАС ЖАҒДАЙЫНДАҒЫ ҒЫЛЫМ МЕН БІЛІМДІ ДАМЫТУДЫҢ ӨЗЕКТІ МӘСЕЛЕЛЕРІ» ХХІІ халықаралық ғылыми – практикалық конференциясының материалдары - (:unkn) unknown (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2022)
2022 жылдың 12 сәуірінде «ҚАЗІРГІ КӨЗҚАРАС ЖАҒДАЙЫНДАҒЫ ҒЫЛЫМ МЕН БІЛІМДІ ДАМЫТУДЫҢ ӨЗЕКТІ МӘСЕЛЕЛЕРІ» ХХІІ халықаралық ғылыми – практикалық конференциясы болып өтіліді.
«АКТУАЛЬНЫЕ ВОПРОСЫ РАЗВИТИЯ НАУКИ И ОБРАЗОВАНИЯ В УСЛОВИЯХ СОВРЕМЕННЫХ ВЫЗОВОВ» Материалы XXII Международной научно-практической конференции
«TOPICAL ISSUES OF THE DEVELOPMENT OF SCIENCE AND EDUCATION IN THE CONTEXT OF MODERN CHALLENGES» Materials of the XXII International Scientific and Practical Conference
Қазіргі көзқарас жағдайындағы ғылым мен білімді дамытудың өзекті мәселелері: ХХІІ халықаралық ғылыми-практ. конф. материалдары (12 сәуір 2022 ж.) = Наука и образование: Актуальные вопросы развития науки и образования в условиях современных вызовов: мат. ХХІІ междунар. науч.-практ. конф. (12 апреля 2022 г.) = Science and education: topical issues of the development of sciense and education in the context of modern challenges: mat. of the XXII International Scientific and Practical Conf. (12 aptil 2022).Ғылым және білім: - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2022. - № 2 (67) : прил. № 1. - С.383б.
Keywords: отандық басылым, конференции; 12 сәуір, 2022 жыл; Ауыл шаруашылық ғылымдары; ветерианирия ғылымдары; ветеринарные науки; ЗКАТУ, материалы конференций; БҚАТУ; сельскохозяйственные науки