БҰЗАУ БРОНХОПНЕВМОНИЯСЫН ЕМДЕУДЕ ПУЛЬМОСАН МЕН ТИЛОЗИН 200 ПРЕПАРАТТАРЫНЫҢ ТИІМДІЛІГІ - Закирова, Ф.Б.; Жумагалиева, Г.К.; Махсотова, А.Р. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2015)
Мақалада бұзау бронхопневмониясын емдеуде Пульмосан мен Тилозин 200 препараттарын қолдану кезінде аурудан айығу көрсеткіші жоғары болды. Сонымен қатар мақалада Пульмосан мен Тилозин 200 кешенді препараттарының терапевтикалық және экономикалық тиімділігі де көрсетілген.
Keywords: бронхопневмония; Пульмосан; Тилозин 200, гематологиялық және биохимиялық көрсеткіштер; термометрия; аускультация