Бронхопневмония мен ауырған қозыларды емдеу кезінде сутегі асқын тотығының 3 %-дық ерітіндісін аэрозольды түрінде антибактериалдық және иммуностимулдаушы препараттармен үйлесімділікте қолдану - Жубантаев, И. Н.; Бисенова, Н. Т. (Ғылым және білім. - 2015., 2015)
Мақалада бронхопневмонияның спецификалық емес түрімен ауыратын қозыларды сутегі асқын тотығының 3%-дық ерітіндісін аэрозоль түрінде қолданып, соған қоса, антибактериалдық және иммуностимулдаушы препараттарды қолданудың емдік тиімділігіне салыстырмалы баға берілген.
Keywords: отандық басылым; ғылыми журнал; мерзімдік басылым; магистрант; бронхопневмония; сутегі асқын тотығы; аэрозоль; антибактериалды препараттар