Тамыртүйнекті ұсақтайтын қондырғының технологиялық параметрлерін дәлелдеу - Құлзайров, Қ. С. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Мақалада вальцалы тірегішті тамыртүйнектерді ұсақтайтын құрылғының конструкциясын ұсыну арқылы оның технологиялық параметрлерін, азықтарды бір азықтандыруға арналған уакытын, технологиялық бағыттың өнімділігін, дискілі ұсақтағыш аппарат өнімділігін және бірінші сатылы ұсақтағыш тұрқасының ішкі диаметрі анықталды.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; дискілі ұсақтағыш; ауысым ұзақтығы; азықтарды әзірлеу; ауыл шаруашылық машиналар