Инженерлік және компьютерлік графика - Нұралин, А. Ж.; Сагиров, А. Е. (Жәңгір хан атындағы батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2024)
Оқу құралында компас-график жүйесінде сызбаларды құрудың негізгі әдістері көрсетілген.
1 б. КОМПАС-График жүйесінде сызбаларды құрудың негізгі әдістері
Keywords: қр; БҚАТУ; қазақстан; графикалық редактор; жәңгір хан атындағы батыс қазақстан аграрлық-техникалық университеті; корпус бөлшегінің сызбасы; компас; сызбаны құру; поступление 2024; электронды оқу құралы; isbn 978-601-319-488-2; компьютерлік графика; инженерлік графика; жалпы мәліметтер; интерфейс