Сауын сиырлардың субклиникалық желінсауына қарсы қолданылатын препараттардың салыстырмалы емдік қасиетін бағалау - Танбаева, Г. А.; Мырзабеков, Ж. Б.; Тагаев, О. О.; Алиханов, К. Д. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2019. - № 2 (55). - Б. 217-222., 2019)
Сүт безінің қабынуы сүтті бағыттағы мал шаруашылығына едәуір зиян келтіреді. Осының әсерінен сүттің өнімділігі мен сапасының төмендеуі байқалады. Жаңа отандық және шетелдік желінсауға қарсы препараттарды шектен тыс қолдану аурудың жиілеуіне немесе.
Keywords: ғылыми журнал; сауын сиырлар; сауын сиырлар; отандық басылым; желінсау; желінсау; мерзімдік басылым; пробиотикалық препараттар; журнал кксон