Құрылыстағы топырақ құрамының маңызы - Хамидуллин, М. А.; Кужаков, С. Д.; Шингужиева, А. Б. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Бұл мақалада инженерлік-құрылыс қызметінің объектісінде топырақтың құрамының маңызы туралы зерттеу жұмыстары жүргізілген. Топырақ түрлерінің әртүрлі көп түрлері бар екендігі зерттелген.
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
38 Х 18 Хамидуллин, М. А. Құрылыстағы топырақ құрамының маңызы / М. А. Хамидуллин, С. Д. Кужаков, А. Б. Шингужиева, ғылыми жетекші. - Текст : непосредственный // Ғылымға жол-2023: білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конф. мат. жинағы (12 сәуір 2023 ж.). = Путь в науку-2023: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. обучающихся (12 апреля 2023 г.). = THE PATH TO SCIENCE – 2023: collected papers of the International Scientific-Practical Conference of students (12th of April, 2023). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2023. - Т. ІІ. - Б. 163-168 (Орал)
Keywords: отандық басылым; БҚАТУ; конференции; кристалды жыныс; ірі түйіршікті топырақ; құм; құрылыстағы топырақ; топырақ; құрылыс; тас